Häxan surtant

häxan surtant

Klippet kommer från av Aktiebolaget Häxan Surtant () avsnitt 13 "Bukett". Denna gång lägger Häxan. Kajsa Reingardt - Fisförnäma Fén Felicia Katrin Sundberg - Häxan Surtant. detta är inte alla avsnitt de jag laddade ner resten hade jag spelat in och råkat glömma bort att spara på.

Häxan surtant Video

Häxan Surtant Säsong 1 2004 För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Den här artikeln behöver källhänvisningar för att kunna verifieras. När ebbes hörna kommer hem från dagis, tittar han och hans storasyster prinsessan på TV -programmet Sagonyttdär de säger att någon har trollat bort någonting och då vet de båda att Häxan ligger bakom detta och säger åt henne att trolla tillbaka det och leka med dem för att veta att det är kul. Denna TV-serie -relaterade artikel saknar väsentlig information. Då går Häxan och gör samma sak som prinsen, men det blir inte inreseförbud usa hon planerat och då trollar hon bort allting om det som hon ville göra. Visningar Arn magnusson Redigera Redigera wikitext Visa historik.

Häxan surtant - stor anledning

Denna TV-serie -relaterade artikel saknar väsentlig information. När prinsen kommer hem från dagis, tittar han och hans storasyster prinsessan på TV -programmet Sagonytt , där de säger att någon har trollat bort någonting och då vet de båda att Häxan ligger bakom detta och säger åt henne att trolla tillbaka det och leka med dem för att veta att det är kul. När hon sedan är i sin egen lägenhet och tjuvlyssnar på prinsen och prinsessan, hör hon att de säger att Häxan ska bli kallad för fis rumpa för att hon inte är snäll när man är snäll mot henne och då blir hon galen. Häxan Surtant har ingenting att göra och då startar hon ett eget företag som heter Aktiebolaget Häxan Surtant , där hon jobbar för sig själv och är vd. Sidan redigerades senast den 20 september kl. Den fjärde säsongen hette Häxan Surtant och landet Häxania och sändes - 10 avsnitt. Du kan hjälpa till genom att tillföra sådan.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *