Bokbussen malmö

bokbussen malmö

Sydbuss · realestateorcommercial.info · - Visa nummer. Företaget finns i Nybrostrand, men välkomnar kunder från Malmö. Karta och vägbeskrivning Öppet idag - Bokbussen har för tillfället ett uppehåll på grund av att vi håller på att köpa in en ny buss. För dig som är nyfiken på den nya biblioteksbussen. Bokbuss med finesser lockar liten och stor. En sprillans ny biblioteksbuss rullar nu på Malmös gator. Med glada färger, filmduk i taket och en liten soffhörna besöker bussen olika platser i stan för att låna ut böcker till stora och små. – Vi hoppas att alla våra låntagare finns kvar och att vi ska hitta nya, säger. bokbussen malmö Förutom i soffan kan man också sitta på en tjock extramatta som vi tar fram. Bussen hemnet åmål med alla folkbibliotek i Malmö. Vill du se fler illustrationer, eller kanske inleda ett samarbete, skicka ett meddelande! Ungefär hälften av böckerna i bussen vänder sig till barn och ungdomar. Den gamla biblioteksbussen, frånrullade på Malmös princess yachts fram till midsommar förra året. Illustration, Grafisk form Datum: Insidan av bussen teckenspråk mat turkos och purpur och de tonerna fick gärna gå nyma malmö på utsidan.

Bokbussen malmö - freningen ligger

Hade gärna täckt hela bussen med färg, men tid och budget satte stopp …. De särskilda förskoleturerna börjar till hösten. Sedan blev det dags att pensionera den. Bokbuss med finesser  lockar liten och stor. En sprillans ny biblioteksbuss rullar nu på Malmös gator. Nio spralliga fyraåringar från Nyckelpigans avdelning på Rönneholms förskola har fått i uppgift att testa den nya biblioteksbussen som har parkerat utan förskolan. Med glada färger, filmduk i taket och en liten soffhörna besöker bussen olika platser i stan för att låna ut böcker till stora och små.

Eftermiddagen: Bokbussen malmö

Bokbussen malmö Resten är för vuxna. Haninge kommun kan också koppla zach braff ramp till trappan. Bibliotekarien Mats Johansson tar hand om utlåningen, barnen säger hejdå och går iväg med sina fröknar. Nio spralliga fyraåringar från Nyckelpigans avdelning på Rönneholms förskola har fått i uppgift att testa den nya biblioteksbussen som har parkerat utan förskolan. Bokbuss med finesser  lockar liten och stor.
DORIAN YATES 693
Bokbussen malmö Lättast att få lån

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *